Dementie

Dementie Twente – Dementie

Dementie Twente wil mensen met dementie, hun naasten en zorgprofessionals graag laten weten dat ze er niet alleen voor staan. Daarom wijzen we u graag de weg in de wereld van de dementiezorg in Twente.

Dementie Twente heeft een signalenkaart beschikbaar waarop beschreven staat welke signalen kunnen wijzen op dementie. Daarnaast bevat de kaart de belangrijkste tips in de omgang met mensen met dementie.

Het levenspad is geschreven voor iedereen die te maken krijgt met dementie. Niet alleen mensen met dementie, maar ook mantelzorgers en zorgprofessionals. De naam levenspad is bewust gekozen. Want mensen met dementie leven na de diagnose vaak nog vele jaren met deze ziekte.

Dementie Twente heeft in samenwerking met haar netwerkpartners de zorgzoeker ontwikkeld. Deze unieke oplossing biedt overzicht en inzicht in het totale zorg- en welzijnsaanbod rond dementie in Twente.

 

Voor wie?

Dementie Twente wil mensen met dementie, hun naasten en zorgprofessionals graag laten weten dat ze er niet alleen voor staan. Daarom wijzen we u graag de weg in de wereld van de dementiezorg in Twente.Neem gerust contact met ons op bij vragen!

Wanneer?

Waar?

https://dementietwente.nl/

Contactpersoon:

Dementie Twente

Almelo

Ik wil contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zoek op de website