Ik voel mij eenzaamen zou graagwat ondernemen

Nieuwe mensen ontmoeten?

Lijkt het u fijn om (nieuwe) mensen te ontmoeten? Om samen leuke dingen te doen, zoals sjoelen, kaarten, creatief bezig te zijn, een thema te bespreken of gewoon gezellig te praten? In de wijkkamers van Avedan bent u van harte welkom. We drinken samen koffie en thee en kijken met elkaar welke activiteit we deze keer gaan doen. Er zijn wijkkamers in de hele stad (zie overzicht hieronder). Het is makkelijk om naar een wijkkamer in de buurt te gaan (dan ziet u misschien bekende gezichten of u leert nieuwe mensen kennen in de wijk) maar u mag ook voor een andere wijkkamer kiezen. Samen kijken we welke wijkkamer het beste bij u past.

U kunt meedoen aan een ochtendprogramma of een middagprogramma. Tussen de middag ontmoeten die twee groepen elkaar en gaan we gezellig samen lunchen. Het ochtendprogramma is van 9.30 tot 13.00 uur (incl. lunch) en het middagprogramma is van 12.15 tot 15.30 uur (incl. lunch). U mag gratis meedoen.

Wilt u meer informatie? Bel gerust met Avedan: 0546-544100. Er zijn verschillende wijkkamers in Almelo, bekijk hier alle locaties en openingstijden: https://www.avedan.nl/gemeentepagina/wijkkamers/

Voor wie?

Voor mensen die samen met anderen leuke dingen willen ondernemen.

Wanneer?

Ochtend en middag

Waar?

Diverse locaties in Almelo
logo avedan samen verder

Contactpersoon:

Avedan welzijn

Almelo

Ik wil contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zoek op de website