Ik voel mij eenzaamen zou graagwat ondernemen

Zilverlijn

Behoefte aan een praatje of een goed gesprek?
Soms is het prettig om even uw hart te kunnen luchten of gewoon een gezellig praatje te maken. Zeker als u minder mensen ziet dan u zou willen. Een wekelijks of tweewekelijks telefoontje van beldienst de Zilverlijn is dan een uitkomst.

Wat is de Zilverlijn?
De Zilverlijn is onze belservice. U wordt op een vast afgesproken dagdeel in de week gebeld door één van onze getrainde vrijwilligers. De Zilverlijn is anoniem, dus er worden geen gegevens uitgewisseld. Bij de Zilverlijn spreekt u iedere keer met een andere vrijwilliger. Zij bieden een luisterend oor, een gezellig praatje of een goed gesprek. Precies waar behoefte aan is.

Hoe werkt de Zilverlijn?
Na een kennismakingsgesprek met de coördinator, ontvangt u iedere week uw telefoontje. De vrijwilligers van de Zilverlijn hebben vaak veel uiteenlopende verhalen gehoord en hebben levenservaring. Een telefoontje duurt ongeveer 20 minuten. Uiteraard zijn alle gesprekken vertrouwelijk en er wordt na elk gesprek een korte notitie gemaakt. Heeft u geen behoefte meer aan de gesprekken? Dan kunt u zich gewoon weer afmelden.

Meld u hier aan!

Voor wie?

Wilt u ook regelmatig gebeld worden voor een praatje of een goed gesprek? Meld u dan aan voor de Zilverlijn.

Wanneer?

Elke dag

Waar?

Bel: 088 344 2000

Zoek op de website