Ik kan geenboodschappen kopenaan het einde van de maand

Buurthuiskamer Leger des Heils Troelstralaan 1

In onze buurthuiskamer is iedereen welkom. Je kunt er terecht voor een kop koffie, een goed gesprek, een maaltijd of tweedehands kleding. We trekken samen op, ontmoeten elkaar en zien om naar elkaar.  Onze buurthuiskamer is van en door de buurt. Een plek waar je je thuis mag voelen. Je hoort erbij. Je wordt gezien. Je bent van harte welkom, we zien naar je uit.

Kom gezellig langs!

Warme maaltijd voor een kleine bijdrage
Ook kan je bij ons terecht voor een warme maaltijd. Op dinsdag en donderdag om 17:00 uur wordt er een warme maaltijd verzorgd in de buurthuiskamer.

Hiervoor is aanmelden voor 12:00 uur die dag wel verplicht. Dit kan via het aanmeldformulier wat in de buurthuiskamer hangt. Als je niet in de gelegenheid bent om het aanmeldformulier in te vullen kan je je telefonisch opgeven bij Thuisteam Twente via 0546-729096.

Voor de warme maaltijd vragen we een minimale bijdrage van €1,-

Mooie kleding voor een klein bedrag
Onze kledingwinkel is voor iedereen, niet alleen voor mensen die weinig geld hebben maar ook vanuit het oogpunt op verduurzaming. Er wordt veel kleding weggedaan die nog makkelijk een tweede ronde mee kan.

Op deze manier willen we ook heel graag ons steentje bijdragen aan het milieu. Daarom bieden we mooie kleding aan voor een klein bedrag.

Voor wie?

Iedereen is bij ons welkom.

Wanneer?

Maandag 09:30 - 12:00 uur Dinsdag 09:30 - 13:30 uur (17:00 uur warme maaltijd) Woensdag 09:30 - 13:30 uur Donderdag 09:30 - 13:30 uur (17:00 uur warme maaltijd)

Waar?

Troelstralaan 1, 7604 VW te Almelo
Logo Leger des Heils

Zoek op de website