Ik wil mijn kinderenmeer bieden

Programma voor ouders met kinderen van 2-7 jaar

VVE thuis peuters en kleuters is een programma voor alle ouders van kinderen van 2 tot 7 jaar. We komen bij elkaar in groepen en leggen dan activiteiten uit, die passen bij wat jouw kind op dat moment op school leert. Daarmee kun thuis met je kind knutselen, (taal)spelletjes spelen, puzzelen, verhaaltjes (voor)lezen, bewegen of met een praatplaat bezig gaan. Dat is gezellig, en je kind herkent het thema van school. Voor jezelf is het ook leuk, want zo ben je op de hoogte van waar je kind op school mee bezig is. Zo werk je samen op een speelse manier aan de ontwikkeling van je kind.

In de bijeenkomsten is er ook ruimte voor gezelligheid, creatieve activiteiten en informatie over de ontwikkeling van je kind. Opvoeden is soms best lastig, en dan is het fijn om er samen over te praten en tips te delen.

De bijeenkomsten worden in verschillende wijken gegeven, voor meer informatie kunt u de website bekijken: https://www.avedan.nl/gemeentepagina/vve-thuis/

Voor wie?

De bijeenkomsten duren zo’n anderhalf tot twee uur. Meedoen is gratis. Heb je nog jongere kinderen? Dan kan voor oppas worden gezorgd. Meer informatie over dagen en tijden in de wijken vind je hieronder.

Wanneer?

Verschillende dagen + tijden

Waar?

Diverse locaties
logo avedan samen verder

Contactpersoon:

Avedan welzijn

Almelo

Ik wil contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zoek op de website