Leuk (online) middagprogramma voor kinderen!

Het is zoals het is: de komende weken gaat Nederland weer een tijdje online naar school, in ieder geval tot 18 januari 2021. Het ochtendprogramma staat; ouders/verzorgers kunnen rekenen op een online alternatief voor de schoollessen van hun kinderen, en kinderen kunnen rekenen op hun juf of meester die hen daarin begeleidt en ondersteunt. Om ook voor het middaggedeelte een verantwoorde, leuke invulling te verzinnen kan voor ouders/verzorgers een uitdaging zijn.
Hét Middagprogramma werd samengesteld vanuit de wens om als een laagdrempelig lockdown lichtpuntje te dienen en is speciaal gemaakt voor kinderen van 8 tot en met 12 jaar. Het programma staat garant voor verantwoorde schermtijd, gave gasten, originele opdrachten, verrassende vragen, toffe tests en leuke lesjes. Niks moet, alles mag.
Wanneer?
Van 6 tot en met 15 januari kunnen kinderen tussen 13.00 uur en 16.00 uur online terecht voor een dosis fun verpakt in een heleboel korte, krachtige activiteitenblokken van maximaal 15 minuten. Meedoen is super simpel! Op de speciale kidspagina staat een link waarmee de livestream automatisch geopend wordt.
Help ook mee om zoveel mogelijk kinderen te bereiken en uit te nodigen om mee te doen aan Hét Middagprogramma!

Zoek op de website