Radio-paasshow ‘Almelo groet elkaar’ als alternatief voor woonboulevard

Tweede paasdag organiseert de coalitie KomErbij op de lokale radio AAFM een radioshow waar heel Almelo naar kan luisteren, maar ook aan mee kan doen.

Luisteraars kunnen elkaar via de lokale radio persoonlijk groeten, maar ook een verzoeknummer indienen. Via de ether en kabel wil KomErbij de Almelose gemeenschap verbinden en bij elkaar brengen. Want samen kunnen we Corona aan!

De radioshow heeft ook als doel om het thuiszitten een beetje te veraangenamen. Daarom worden in de uitzending ook volop gedeeld en worden verschillende initiatieven die in Almelo zijn ontstaan besproken. Ook is er aandacht voor de verschillende websites en hulplijnen die verlichting kunnen geven in deze corona-tijd.

“Het is de bedoeling dat we deze radioshow samen maken met de inwoners van Almelo”, zegt Annoek van den Broek van KomErbij. “Van jong tot oud en van thuiswonend tot de mensen in een instelling. Iedereen kan meedoen door tijdens de uitzending van 14:00 tot 16:00 te bellen met het telefoonnummer 0546-821814.”

Als de uitzending een succes wordt, dan overweegt KomErbij om er een wekelijks programma van te maken.

AAFM is te vinden:

analoog:

ether 106.1 MHz FM
kabel 104.1 MHz
(gemeente Almelo)

digitaal:

Caiway (coax/glas) kanaal 870
(op Samsung-tv: 1870)
KPN kanaal 1000
Ziggo kanaal 919
Tele2

Stream

 

aafm.nl

KomErbij Almelo is een samenwerkingsverband van gemeente Almelo, Avedan Welzijn, Humanitas Maatje, Cosbo, Dementie Twente, De Klup Twente, Mantelzorg Almelo, TMZ, Soweco, Beweegenzo en Thuisteam Twente.

 

Zoek op de website