Sosialforce community

Binnen het platform kunnen gebruikers op dit moment vragen stellen, hierop antwoorden, tips delen, hulp aanbieden, een initiatief plaatsen en/of verwijzingen geven naar organisaties waar mensen geholpen kunnen worden.

Samen met ervaringsdeskundigen gaan we nu bezig om het platform te vullen en zichtbaar te maken binnen de doelgroep. Dit alles stapsgewijs, vanuit een mini-pilot van 2 weken, zodat we op de juiste manier waarde kunnen bieden.

Daarnaast gaan we ook bezig om aanpassingen en uitbreidingen door te voeren. Dit alles dan wel gebaseerd op basis van de feedback die we ontvangen van de gebruikers van het platform.

We nodigen jou en het team graag uit om mee te helpen. Dit kan op verschillende manieren, bijvoorbeeld:

  • We hebben ondertussen meer dan 300 organisaties door heel Nederland heen opgevoerd, maar missen er vast nog wat.
    Zijn er organisaties die je zelf kent en nog niet terug ziet komen op het platform? Dan verzoeken we je deze zelf toevoegen.
  • Ken je mensen die geholpen kunnen worden met bepaalde vragen of juist met hun kennis anderen kunnen helpen, verwijs ze dan naar de community.
  • Hebben jullie zelf tips, maatschappelijke initiatieven of iets anders dat je wilt delen met de community, dan nodigen we je daar ook graag voor uit.
  • Je ervaart iets tijdens het gebruik van het platform en hebt tips en tops. We verbeteren het platform graag! Je kunt je feedback dan mailen naar community@sosialforce.nl of ons persoonlijk een berichtje doen via mail of tel.

Dit is voor ons pas de eerste, maar o zo belangrijke, stap naar een inclusieve community van mensen die samen met elkaar het verschil proberen te maken voor een grote groep Almeloërs, Enschedeërs, Twentenaren en zo snel mogelijk alle Nederlanders.

Onze dank gaat hierbij ook uit naar alle betrokkenen, zoals:

  • de lotgenoten, ervaringsdeskundigen en professionals die hun kennis en expertise tot beschikking hebben gesteld;
  • al die mensen die op dit moment anderen al helpen met antwoorden, tips, initiatieven of werkzaamheden binnen organisaties;
  • en het team dat de afgelopen weken ontzettend hard heeft toegewerkt naar dit punt.

 

Zoek op de website