Sportdepot Almelo

Beste Almelose sportverenigingen,

Speelgoedbank Almelo is in samenwerking met Sportbedrijf Almelo met een nieuw, uniek Twents initiatief gestart: het Sportdepot Almelo.

Ieder kind moet kunnen sporten, maar niet ieder kind kan sporten omdat er bijvoorbeeld geen geld is voor kleding of schoenen.

Het Sportdepot gaat hier in voorzien. Kinderen uit gezinnen waar geen geld is om deze attributen te kopen, zijn welkom bij het Sportdepot!

Wat kan jouw vereniging hiervoor betekenen?

Inzamelweek: 28 oktober – 3 november

In deze week vragen we sportverenigingen om sportartikelen in te zamelen voor het Sportdepot.
Van te klein geworden sporttenues tot ballen en van gymschoenen tot trainingspakken.

Dit kan heel eenvoudig: richt een verzamelhoek/tafel in waar leden en mensen uit de wijk hun spullen kunnen neerleggen in en promoot dit via de eigen kanalen (clubblad, mail, social media, website, poster in de kantine).

Tip: heb je nog veel gevonden voorwerpen die nooit zijn opgehaald? Doneer ze aan het Sportdepot!

Brengweek: 4 november t/m 10 november

In deze week brengt elke vereniging de verzamelde sportattributen richting de Speelgoedbank (gevestigd in het centrum van Almelo). Stem dit wel even af met de Speelgoedbank voordat je voor een dichte deur komt te staan. Je kunt hiervoor contact opnemen met Lieneke Bolhuis van de Speelgoedbank: info@speelgoedbank-almelo.nl of 06-87232156.

Opening Sportdepot: 23 november

De grote opening! Op deze dag krijgen alle Almelose kinderen die in aanmerking komen de kans om bij het Sportdepot (gevestigd bij de Speelgoedbank) passende sportattributen op te halen.

Vervolg

Ook na 23 november blijft het Sportdepot bestaan en kunnen kinderen hier sportartikelen ophalen en kunt u als vereniging blijven doneren.

Sportdepot Almelo

Schuttenstraat 7 Almelo
Maandag 14:00 – 16:30
Woensdag 09:30 – 13:30 en 14:00 – 16:30
Vrijdag 09:30 – 13:30

Als u gebruik wil maken van het sportdepot heeft u geen verwijsbrief nodig

Zoek op de website